Mijn favorieten

Op Instagram deel ik af en toe tips voor producten die ik fijn vind om te gebruiken. Deze verzamel ik voor je op deze pagina, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden :) 

 Bose Quiet Comfort koptelefoon

Bose QuietComfort koptelefoon

Sinds een aantal maanden hebben wij deze koptelefoon in huis. Echt super fijn, want hij is noise cancelling wat betekent dat omgevingsgeluiden gedempt worden. Je kunt hem via Bluetooth verbinden met je laptop en telefoon, dus ongestoord muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. Ideaal om geconcentreerd thuis te kunnen werken of voor als je snel overprikkelt raakt door geluiden. Het enige nadeel is dat we nu soms een discussie hebben over wie hem op mag ;)

Shop de koptelefoon hier

Wasmiddel en billendoekjes

Toen de kids nog in de luiers zaten, kocht ik hier altijd grootverpakkingen Zwitsal billendoekjes. Bijkomend voordeel: lekker makkelijk thuisbezorgd. Ook hebben ze regelmatig aanbieding voor Robijn wasmiddel (lievelingsgeur!) en Venus scheermesjes.

Shop voordelige drogisterij artikelen hier

Canon Selphy fotoprinter
Canon Selphy fotoprinter

Deze fotoprinter is ideaal om thuis je foto's direct mee te kunnen printen vanaf je smartphone of pc. De kwaliteit van de foto's vind ik erg mooi (vergelijkbaar met afdrukken van bijvoorbeeld Hema). Benieuwd hoe hij werkt? Ik maakte er een filmpje over op IGTV

Shop de fotoprinter hier

 

Remington krultang
Remington Keratin Protect Krultang
Ik ben best wel een noob wat betreft styling van mijn haar, maar met deze krultang heb je binnen no time je haar gedaan. Ik voel me dan vaak toch net een tikkie verzorgder, dan met die eeuwige knot. Deze krultang is verrijkt met keratine & amandelolie (klinkt goed), en er zit een handig handschoentje wat zorgt dat ik mijn vingers niet verbrand. 

Shop de krultang hier
Kobo Clara e-reader
Kobo Clara e-reader
Ik wilde graag weer meer gaan lezen net als vroeger, en daarom heb ik deze e-reader aangeschaft als stok achter de deur. Ontzettend blij mee, lees nu elke avond voordat ik ga slapen in plaats van eindeloos scrollen op Instagram haha ;)

Shop de e-reader hier


Ik moet nog even kijken of ik kan Boek
Boek: 'Ik moet nog even kijken of ik kan' van Liesbeth Smit

Als je net als ik introvert bent, is dit boek een feest van herkenning. In onze maatschappij worden extraverte mensen vaak gezien als de 'norm'. Als ik voor mezelf spreek, kan dit ervoor zorgen dat je je als introvert altijd zo 'anders' voelt. Maar geloof me, je bent echt niet de enige. Als introvert haal je gewoon energie uit jezelf, ik laad bijvoorbeeld op van lekker op de bank met een kop thee een boek lezen. Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Dan is dit boek zeker een aanrader.

Shop het boek hier