5x écht leuke kraamcadeaus

Ga je binnenkort op kraamvisite en heb je inspiratie nodig voor een kraamcadeau? Het valt soms niet mee om steeds een leuk en origineel cadeau te verzinnen. Ik vroeg mijn volgers welke kraamcadeaus zij nou het leukst vonden om te krijgen. In deze blog deel ik de 5 meest genoemde cadeaus met je:

1. Gepersonaliseerde items

Rugtas met naam

De jonge ouders hebben met veel zorg een naam uitgekozen en als de kleine is geboren, kunnen ze die naam eindelijk delen met de wereld. Ze zijn natuurlijk trots op die naam en dan is het extra leuk en speciaal om dat terug te zien in een cadeau. Denk aan een rugzak, knuffel, speen, houten speelgoed, badjas of herinneringskist. 2. Fotoboek

Fotoboek met naam

Hoe mooi is het om de ouders een invulboek te geven waarin ze alle ontwikkelingen van hun kindje kunnen vastleggen. In 'The Story of Your Life' invulboek kunnen ze alle herinneringen van 0 tot 4 jaar bewaren aan de hand van invulvragen en foto's van mijlpalen. En ook dit boek kun je extra persoonlijk maken met de naam van de baby.3. Kinderservies

Siliconen kinderservies

Het is ook leuk om juist een cadeau te geven waar ze pas op een later moment wat aan hebben. Zodra de kleine dan toe is aan vast voedsel, kan dit leuke kinderservies meteen uit de kast getrokken worden. Dit handige siliconen kinderservies is door de zuignappen antislip en zorgt dus voor minder geknoei (hoera!) zodra de kleine zelfstandig gaat eten.
4. Prentenboeken

Prentenboek kraamcadeau

Nog zo'n cadeau dat niet direct gebruikt kan worden, maar wat wel alvast leuk staat op de babykamer. Geef een prentenboek cadeau met eerste woordjes waar ze samen met de kleine van kunnen genieten zodra die daaraan toe is, zoals De Wereld van Ingela met prachtige illustraties. 
5. Eten

Kraamcadeau maaltijdbox

Hoe heerlijk is het voor jonge ouders als ze even niet na hoeven te denken over het avondeten en niet in de keuken hoeven te staan terwijl de baby huilt. Ze gaan je zeker dankbaar zijn als je wat te eten meeneemt. Of dit nou een schaal zelfgemaakte lasagne is, die ze zo in de oven kunnen schuiven. Of gezonde kant-en-klaar maaltijden, zoals de kraambox van Oh My Guts.