Print thuis je foto's met deze fotoprinters

Een fotoprinter maakt het bijhouden van je invulboek een heel stuk makkelijker! Je print thuis direct je foto's uit, en plakt ze direct in je boek. We zetten een vijftal fotoprinters voor je op een rijtje:

1. Fujifilm Instax Link Wide fotoprinter

Fujifilm Instax Link Wide

Met deze Instax fotoprinter print je de welbekende retro fotootjes alsof ze zo uit je Instax camera komen, maar dan wat groter. 

Koop via Bol.com

 

2. Canon Selphy CP1300 fotoprinter

Canon Selphy fotoprinter

Deze fotoprinter maakt afdrukken van 10 x 15 cm, maar met de Canon Selphy app kun je ook gemakkelijk collages maken van kleinere fotootjes. Je kunt de foto's direct vanaf je mobiele telefoon printen, maar ook vanaf je pc. Wij zijn fan!

Koop via Bol.com

3. Canon Selphy Square QX10 fotoprinter

 

Canon SELPHY Square QX10

De naam zegt het al, deze Canon fotoprinter print kleinere vierkante foto's met een witte rand waarop je kan schrijven. Een soort polaroid foto dus, superleuk!

Koop via Bol.com

4. Phomemo Mini fotoprinter

Phomemo Mini Fotoprinter

Met deze mini fotoprinter maak je zwart-wit afdrukken direct vanaf je telefoon. De fotoprinter maakt gebruik van warmte om de foto's te printen en dus hoef je nooit nieuwe inkt te kopen. Je kunt er ook labels, to do-lijstjes en plaatjes mee printen, lekker multifunctioneel.

Koop via Bol.com

5. Canon Zoemini fotoprinter

Canon Zoemini

De Zoemini print kleine foto's van 5 x 7.6 cm. Beter gezegd: fotostickers, want je print (zonder inkt) op speciaal papier dat een plaklaag heeft.

Koop via Bol.com

 

En? Welke lijkt jou het fijnst om te gebruiken?