Hier vind je informatie betreft betaling, verzending en retouren.

Heb je een vraag over het bestellen van één van onze fotoboeken? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de fotoboeken.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op via info@ohmygoody.nl.

Betaling

Je kunt jouw bestelling betalen met iDEAL, creditcard of bankoverschrijving.

Er zijn twee opties:

1. Stuur ons een berichtje, dan sturen we een betalingslink om de betaling alsnog te voltooien.

2. Maak het bedrag handmatig over naar NL62 KNAB 0258 8819 92 t.n.v. Oh My Goody onder vermelding van het factuurnummer. Het is handig om ons ook even te laten weten dat je het bedrag hebt overgemaakt.

Verzending en bezorging

Jouw bestelling wordt via PostNL met Track&Trace-code verstuurd als brievenbuspakje of pakketpost.

Binnen Nederland betaal je voor verzending en verpakking een bijdrage van €4,95. Bij een besteding vanaf €80 nemen wij deze kosten geheel voor onze rekening.

Fotoboeken die in de online editor gemaakt zijn, worden binnen Nederland gratis verzonden.

Verzending naar België kost standaard €12,50. Bij een bestelling vanaf €100,- nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd (mits alle producten op voorraad zijn).

Voor bestellingen die op maat worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld de fotoboeken, geldt de levertijd die bij het product staat aangegeven.

Bestel je een product met een langere levertijd (pre-order), dan geldt deze levertijd voor de gehele order.

Mocht de levertijd afwijken dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Heb je je bestelling met spoed nodig? Neem van tevoren even contact op via info@ohmygoody.nl dan bespreken we de mogelijkheden.

Retourneren

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet voldoet aan je wensen, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden zonder opgaaf van reden.

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@ohmygoody.nl. Vermeld in de mail je naam, het ordernummer en om welk product het gaat.

Zodra ik je retourmelding heb ontvangen, stuur ik je per mail een bevestiging en retourinstructies. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Het advies is om de retourzending met Track & Trace te versturen, aangezien retourzending voor eigen risico is. Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn, zodat deze niet kunnen beschadigen.
Als ik de retourzending in goede staat heb ontvangen, betaal ik binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

Let op: terugbetaling van het aankoopbedrag geldt op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten (indien van toepassing) nog aan/op het artikel zitten. Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per ommegaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er nog iemand anders mee blij maken.

Het verpakte product kun je verzenden in een stevige doos die je goed afsluit. Vergeet niet het ordernummer bij te voegen, zodat we weten om welke bestelling het gaat. Het is aan te raden het verzendbewijs te bewaren totdat je retour verwerkt is.