Samenwerken?

Vind jij onze producten tof? Heb je direct 101 ideeën in je hoofd hoe je dit mooi in beeld kunt brengen? En sluit jouw doelgroep aan bij die van ons?

Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! We gaan op regelmatige basis samenwerkingen aan met toffe Instagram accounts en blogs. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar over het algemeen is het volgende mogelijk:

Affiliate
Meld je aan voor ons Affiliate programma. Je ontvangt dan een commissie over elke verkoop die uit jouw promotie voort komt.

Eenmalige samenwerkingen
Je ontvangt (in overleg) producten uit onze collectie en maakt hiermee kwalitatieve content. Je levert de beelden aan en post in overleg een x-aantal posts en stories op Instagram en/of schrijft hierover een blog.

Instagram take-over

Ben jij al in het bezit van Oh My Goody items en lijkt het je leuk jouw ervaringen hiermee te delen met anderen? Het is mogelijk ons Instagram account tijdelijk over te nemen. Hierbij posten we dus jouw content in onze IG stories.

Aanmelden
Mail ons jouw idee via info@ohmygoody.nl. Vermeld in jouw mail om welke producten het gaat en wat in grote lijnen jouw idee is wat betreft de content die je hierover wilt maken. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie van ons. 

Je kunt je aanmelden als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Jouw doelgroep komt overeen met onze doelgroep

  • Een openbaar Instagram profiel en/of actieve blog

  • Een interactierate van >2% op je posts