Aan de slag met je invulboek

Wanneer je aan de slag gaat met het 'Story of Your Life' invulboek kun je hier handige checklists downloaden. Print ze uit of open ze op je telefoon, en houd ze erbij als je foto's gaat uitzoeken.

Vink de foto's af die je al hebt uitgezocht, zo heb je direct inzichtelijk welke foto's je nog moet uitzoeken. Er staan hier en daar ook handige tips en aanbevolen afdrukformaten bij. Als er geen specifiek formaat bij staat, heb je op die pagina meer ruimte om indien gewenst andere formaten te gebruiken.

Tip: sleep de foto's naar een apart mapje op je bureaublad, zodat je ze in één keer kunt laten ontwikkelen.

Checklist 'Story of Your Life' 0-4 jaar (mobiele versie)

Checklist 'Story of Your Life' 0-4 jaar (printversie)

Informatie over de geboortedag

In het invulboek voor 0-4 jaar staat ook een pagina waar je wat feitjes over de geboortedag van je kind in kunt vullen. Bijvoorbeeld wat voor weer het die dag was, wat er op het nieuws was en welke muziek populair was. Deze informatie kun je hier opzoeken:

Weer

Nieuws

Hits

Prijzen

Thuis je foto's printen

Deze fotoprinter is ideaal om thuis direct alle foto's uit te printen. Je kunt zowel printen vanaf je smartphone als vanaf je PC.

Fotoprinter Canon Selphy 1300

Het fotopapier heeft een formaat van 10 x 15 cm, maar je kunt via de app ook collages maken van kleinere foto's. Benieuwd hoe hij exact werkt? Ik maakte er een filmpje over op IGTV.

Shop de fotoprinter hier


Please note, comments must be approved before they are published